Etusivu
Yritys
Toimialat
Laatu ja palaute
Yhteystiedot

Klinger Finland Oy on teknisen alan maahantuontiyritys, joka toimii liiketoimintayksikköjensä kautta kolmella toimialalla:

Aseko on teknisen kaupan taitaja, jonka liiketoiminta jakautuu teollisuusventtiileihin ja toimilaitteisiin, automaatiokomponentteihin sekä valvontakameroihin ja muihin elektroniikkalaitteisiin. Venttiilien muutostyöt, kokoaminen, huolto, koestus ja testaus toteutetaan Asekon omalla konepajalla.

Meckelborg on monipuolinen tuotemerkinnän osaaja. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat merkintäpalveluiden kokonaisratkaisut, merkintälaitteet ja etiketit. Meckelborg tarjoaa kaikille toimittamilleen laitteille koko maan kattavan huolto-organisaation tuen.

Ramikro on Suomen merkittävimpiä teollisuustiivisteiden maahantuojia. Tiivisteiden lisäksi Ramikron tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat hitsaussuojakankaat. Ramikron leikkaamossa tiivisteet tehdään asiakkaan mittojen mukaisesti.

Klinger Finlandin palveluksessa on noin 100 henkilöä ja liikevaihtomme on lähes 40 miljoonaa euroa. Klinger Finland Oy on itsenäinen osa kansainvälistä Klinger-konsernia.